На 29-ти април атракцион “Калоянова крепост” в Арбанаси не стане арена на автентична дискотека на 80-те с хитовете на Си Си Кеч, Сабрина, Modern Talking, Bad Boys, Сандра и много други. Атмосферата ще се допълва от атрактивни състезания за най-активен випуск в танците, специални визии и декор.

За още по-автентичната атмосфера и настроение ще има дрескод, а един от гвоздеите на вечерта ще са две състезания – за мис и мистър на дансинга и за най-активен випуск. Оценяването ще е поверено на специално жури.

Като част от програмата на събитието ще се включат Братя Аргирови и “Трамвай №5”, които “ще върнат своето време” с незабравимо парти, чрез което всички “деца на 80-те” ще могат да си спомнят своята първа любов, ученически години и приятелства.
“Осъществяването на подобно събитие, което не се е реализирало у нас, е моя мечта отдавна и амбицията ми е да се случи и в други градове. Целта е завръщане по най-добрия начин към славните години на 80-те и тематичните дискотеки, в които танците не спираха до зори, я телефоните и интернет комуникацията все още не са владеели комуникацията”, споделя Емил Йорданов, по-известен като DJ Emo, който е основният двигател на събитието.

Зад пулта ще застанат още 3-ма диджеи – DJ Emo, DJ Кармен и DJ Венелин Готев и DJ Васко Громков. Планира се най-големият масов танц през последните години у нас, събиращ на дансинга повече от 500 души едновременно, които да не спират да се движат в диско ритъм до края на дискотеката.

Италиански дифузер от SELYNTA си вземи сега.

Станете почитатели на Elitno.com във Facebook