В петия си режисьорски филм прекрасната актриса Валерия Бруни Тедески отново черпи вдъхновение от собствената си биография – семейна и професионална. Тук тя пресъздава годините, прекарани в прочутата школа на Патрис Шеро, която е епицентър на френския театрален живот в средата на 80-те години. Тя иска да покаже упоритата работа зад това, което толкова много хора си представят като мечтана работа и разкрива в детайл почти патологичната нужда от внимание и обич в сърцето на всеки артист.

Филмът е завладяващ портрет на изживяната в театъра и изпълнена със страст младост. Той показва театралното изкуство като начин на изразяване на съзряващите емоции и пресъздава онази авантюристична епоха, в която наркотиците и СПИН са постоянни заплахи.
„Завинаги млади“ предлага на зрителите емоционално пътуване по алеята на спомените, където едно отминало десетилетие е пример за света на изкуството на пърформанса и неутолимото желание на младостта да разбере същността му.

Приемен изпит по актьорско майсторство за престижната школа към „Театр дез Амандиерс” в парижкото предградие Нантер, ръководена от Патрис Шеро и Пиер Роман. Сред кандидатите е и Стела, която отчаяна след своето представяне, се хвърля в ръцете на Адел – тя ще стане най-близката ѝ приятелка. Двете момичета са приети. Сред другите студенти са все млади хора със страст към театъра: талантливият Етиен, но пристрастен към наркотиците; отчаяният романтик Франк; бременната Камий, която не иска да жертва мечтата си да бъде актриса. Водена от прочутия режисьор Шеро – чаровен, макар и понякога груб, – младата трупа прекарва първата си година на обучение като в сън.

Качествени мъжки дрехи на достъпна цена от онлайн магазин Sybrelo си грабни сега.

Станете почитатели на Elitno.com във Facebook