Поради ковид пандемията, традиционният новогодишен концерт „Сцена под звездите“, който Столична община организира всяка година, се завръща. Събитието ще започне в 20 часа на 31 декември на пл. „Княз Александър I“ в София, а публиката и зрителите ще могат да проследят спектакъла на живо в ефира на bTV от 22, 30 часа.

Концертът, с който ще изпратим старата и посрещнем новата 2023 г., обещава различно и незабравимо изживяване в нов мащабен формат и с изпълнения изцяло на живо.
DJ DIMMY ще даде старт на концерта на площада в 20 ч. Главни действащи лица от 22, 30 часа ще бъдат „Обичайните заподозрени“, които ще пеят своите емблематични песни заедно с музикалните таланти от „Гласът на България“.

Водещи на „Сцена под звездите“ ще са любимите лица от ефира Натали Трифонова и Николаос Цитиридис, а пряко от бекстейджа ще се включват Петя Дикова и Боби Лазаров.
Фолклорен ансамбъл „Горна Баня“ към Народно читалище „Пробуда – 1926“ в полунощ ще поведе присъстващите на площада за празнични хора́. Финал на концерта ще постави музикалната селекция, поверена отново на DJ DIMMY.
Палитрата от интересна новогодишна програма, която ще предложат bTV и Столична община, гарантира незабравимо преживяване както за публиката на пл. „Княз Александър I“, така и за зрителите пред екрана. В същото време групата предлага вълнуващо и уникално изживяване за публиката и зрителите, които търсят емоционално осещане, настроение и хубава музика в празничната нощ.
Традиционният празничен концерт на открито е част от Календара на културните събития на Столичната община.

Грабни сега удобно мъжко бельо от онлайн магазин Stasymo.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook