Sofia Christmas Fest е място в сърцето на София, където ще усетите уюта на Коледа и духа на предстоящите празници. И тази седмица фестивалът продължава да бъде истинска вълшебна приказка, която очаква своите посетители в градинката пред зала 6, зад НДК.

В понеделник от 20:00 часа гостите ще могат да гледат “Една жена преди Коледа” със Здрава Каменова и Мартин Костадинов. Очаква ви една вечер с всички онези истории, които се случват около Коледа, поднесени под звуците на най-красивите коледни мелодии.
В петък вечер младите музиканти от Cool Den ще изпълнят акустичен концерт, с подбрани песни за всички гости.

В събота от 18:00 часа се очаква една различна вечер за всички дами, които искат да се потопят в магията на изкуството като се забавляват с рисуване и вино.
И този уикенд, организаторите ще се грижат за доброто настроение на най-малките посетители на фестивала, с концерт на детска вокална група „Камбанки” и куклен театър “Дядо Коледа, къде си”.

Отново част от програмата на фестивала са земеделските фермерски базари, където родни производители ще представят своята продукция, в дните от четвъртък до неделя от 11:00 ч. до 17:00ч.
За гостите на Mondial Camp 2022, организаторите са подготвили истинско футболно зрелище на двата големи екрана и отопляеми шатри, където всеки може да подкрепи своя фаворит от световното.

На 18.12, с финалния мач от програмата на Световното, ще бъде сложен край на Mondial Camp и Sofia Christmas Fest, с много музика под звуците на DJ Mascota, томбола с награди и вълнуващи коледни емоции.

Грабни сега удобно мъжко бельо от онлайн магазин Stasymo.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook