Националното турне отбеляза своя старт през лятото и ще продължи до месец декември.
До края на турнето Белослава ще посети седем от най-големите български града – Пловдив (02.11), Стара Загора (03.11), Бургас (04.11), Варна (06.11), Велико Търново (12.11), Русе (13.11) и София (06.12). Планираните концерти ще се проведат на най-големите оперни и театрални сцени в България и ще включват специално създадени сценография, осветление и мърчандайз. С националното си турне магнетичната певица и нейният бенд ни пренасят в дълбокия и красив свят на соул и джаз музиката.

Като артист, Белослава има голяма и вярна публика, която ще има възможност да се докосне до нейната музика и по още един сантиментален начин – грамофонна плоча. 21 години след излизането на албума “Улици”, той ще бъде преиздаден на плоча, а феновете ще могат да се сдобият с него чрез предварителни поръчки.

Като част от музикалния и емоционален път на Белослава, предстои издаването на документална книга с фотографии от личния ѝ архив. Книга с истории, лично разказани от Белослава, както и интервюта с композиторите, музикантите и режисьорите, участвали в нейните записи, видеоклипове и концерти.
Националното турне на Белослава има изключителен интерес. Публиката е с приповдигнати емоции, а нестихващи аплодисменти придружават края на всеки концерт.

Грабни сега удобно мъжко бельо от онлайн магазин Stasymo.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook