На сцената ще са Иван Велков, Мартин Профиров и Христо Михалков ще се качат гост-вокалистите Ерсин Мустафов от Jeremy и Владимир Михайлов от ReWind.

На 03-ти ноември, четвъртък, група P.I.F. ще представят за първи път в София концерта „ОСТАВАМ ТУК“ .
След силното концертно лято на групата и безбройните емоционални концерти под наслов Приказката P.I.F. – невиДИМО, момчетата излизат на софийска сцена със съвсем новия концерт-спектакъл „ОСТАВАМ ТУК“. За него музикантите са подготвили нови парчета, които до сега никога не са присъствали в репертоара на бандата, но разбира се ще изпълнят и най-съкровените, и любими песни на феновете.

„По традиция всеки концерт на група P.I.F. винаги е бил различен, затова и ние се стараем да продължим тази практика, която Димо наложи през годините. Идеята на новото послание е, че продължаваме творчеството на P.I.F., за да не забравяме какво сме направили с Димо и то ОСТАВА ТУК“ – споделя Иван Велков – китарист и съосновател на групата.

На сцената редом до Иван Велков, Мартин Профиров и Христо Михалков ще се качат гост-вокалистите Ерсин Мустафов от Jeremy? и Владимир Михайлов от ReWind.

Грабни сега удобно мъжко бельо от онлайн магазин Stasymo.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook