Николина Чакърдъкова се промени след онкологичната диагноза, която и поставиха докторите. Добър пример дава на обществото, че човек не бива да живее само за себе си, а да помага на всеки с каквото може. Тя е оптимист, но със вяра и надежда успява да се пребори с болестта като мисли и за децата си. Но понякога борбата не зависи само от теб. След диагнозата рак и тежката операция, която е претърпяла е било много трудно, на ръба да оцелееш или не.

Сега любимата Чакърдъкова на всички хора се радва и се възхищава, че публиката приема радушно дъщеря и. Според нейните принципи човек без ценностна система е готов да открадне и да убие.

Бърза да живее, сега се подготвя за концерт в зала 1 на НДК на 11 февруари. Двете с дъщеря си Мария ще изпълнят най-хубавите фолклорни песни.“ Това сподели любимката на народа Николина Чакърдъкова, която стана на 53 години. „Между 50 и 60 години знам, че е критична възраст, някои хора не успяват да оцелеят. Аз не можах да празнувам юбилея си на 50, но със сигурност, ако съм жива и здрава, ще чествам 60-те си години“, смее се певицата.

Според нея единственото предизвикателство, с което през годините не може да се пребори, е…диетата. „Най-трудно ми е да съм на хранителен режим“. Всичко друго може да направи, но диета нее способна да спазва. Изпълнителката на „Родопска китка“ вече е забравила здравословните проблеми, през които е преминала, но те са я направили по-силна от когато и да било.

Грабни сега удобно мъжко бельо от онлайн магазин Stasymo.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook