Хилда Казасян стартира националното си турне с два големи концерта, които ще се състоят на 9 юли в Летния театър в Бургас и 11 юли в Летния театър във Варна.

Програмата „Да послушаме кино“ включва едни от най-популярните, красиви филмови песни и музика от старото незабравимо българско кино.

На сцената заедно с Хилда ще бъдат Христо Йоцов, Живко Петров, Димитър Карамфилов и Михаил Йосифов, а специални гости са Теодосий Спасов и Васил Петров. Мултимедията, която е основен герой в този спектакъл е подготвена от Васил Къркеланов.

Фантастичните аранжименти, които дават един съвсем нов живот на тази толкова обичана от всички музика, са направени специално за този повод от Живко Петров и Христо Йоцов.

Ето и личната и покана:
„Изключително съм щастлива да ви поканя на първите два концерта от националното ни турне, с толкова емоционалната за мен програма от концертът ни посветен на най-красивата, стара незабравима филмова музика от най-красивото истинско старо българско кино. След толкова вълнуващия за мен успех, с който премина премиерата на този концерт в Зала 1 на НДК съм изтински нетърпелива да го изживеем отново на 9 юли в Летен театър Бургас и на 11 юли в Летен тетър Варна. Програмата включва едни от най-популярните песни от толкова обичаните български филми, като „Любимец 13“, „Козия рог“, „Адаптация“, „Вчера“… На сцената ще бъдем заедно с изключителните музиканти Христо Йоцов, Живко Петров, Димитър Карамфилов и Михаил Йосифов, а мои специални гости отново ще бъдат феноменалните Теодосий Спасов и Васил Петров. Аранжиментите даващи изцяло нов облик на тази толкова красива музика са направени от Живко Петров и Христо Йоцов специално за тези концерти. И като към всичко това прибавим разкошната мултимедия подготвена от Васил Къркеланов, се надявам, че ще изживеем един истински музикално-филмов празник заедно.
Чакам ви
Хилда“

Купи мъжки дрехи на достъпна цена от онлайн магазин Sybrelo.

Станете почитатели на Elitno.com във Facebook