С наближаването на деня на влюбените, много от нас започват да обмислят как да направят своята визия още по-чаровна и привлекателна. Ако сте от тези, които обичат да подчертаят своя стил чрез маникюра, този Свети Валентин е отличното време да се насладите на някои сладки и романтични дизайни на ноктите.
Червено и розово – основата на любовта, са традиционният избор за този празник.

Но защо да не преоткрием тези цветове и да ги превърнем в истински произведения на изкуството? Вместо обичайната класика, предлагаме ви идеи, които ще направят вашия маникюр незабравим.

1. Форми на сърца и цветни абстракции
За тези, които обичат нежните и романтични дизайни, формите на сърца са перфектният избор. Можете да използвате червено и розово за основа, а след това с майсторски умение да създадете малки сърца върху всяка плочка. За още по-интересен ефект, добавете някои цветни абстракции върху тях.

2. Щампи на целувки и любовни послания
Ако искате да изразите любовта си чрез маникюра, щампите на целувки и мънички любовни послания са чудесен избор. Използвайте бели и червени цветове за целувки, комбинирани с деликатни сърца. Този стил е подходящ както за романтична среща, така и за непринудената обстановка у дома.

3. Луксозен маникюр с блясък и камъни
За тези, които обичат по-изискания маникюр, ето идея – червено и розово с блясък. Добавете блестящ лак или камъчета, за да придадете луксозен вид на ноктите си. Този стил е идеален за тези, които плануват специална вечеря или излизане по случай Св. Валентин.

4. Омбре ефект със сърца върху ноктите
Ако сте по по-експерименталния тип, опитайте се с омбре ефект в червено и розово. Добавете малки сърца в долната част на ноктите, за да направите вашия маникюр още по-уникален. Този стил е перфектен за тези, които обичат да се отличават и да привличат внимание.

Споменете си, че Св. Валентин е повод да се поглезите и да покажете любов не само към партньора си, но и към себе си. Изберете стилен маникюр, който отразява вашата индивидуалност и ви прави щастливи. Така че, не се колебайте – поглезете се и бъдете готови за най-романтичния ден от годината!

Италиански дифузер от SELYNTA си вземи сега.

Станете почитатели на Elitno.com във Facebook