Роби и Дара Екимова все още празнуват наградите си в Годишните Музикални Награди на БГ Радио, където Роби взе статуетката за БГ Дебют, а Дара Екимова – за БГ Изпълнителка и БГ Песен. И двамата са супер талантливи автори и влизането им заедно в студио очаквано роди една от най-хубавите български песни, излизали напоследък. В създаването на аранжимента на песента принос има и Мартин Николов.

„Една вечер изпратих демото на песента на Дара Екимова с предложение да я запишем заедно. Само няколко минути по-късно тя ми върна обратно завършен текст. Истинско удоволствие е да работиш с автор и артист като нея“, споделя Роби.
„Ако се обадиш“ се появи първо в мини албума на Роби „Двамата“, чиято премиера беше в края на април и моментално се превърна в любимо парче на всички, които слушаха EP-то. Песента е нежен музикален размисъл върху темите за препятствията и съмненията в любовта, а видеото към нея, режисирано от Христо Георгиев, красиво и модерно превежда тези чувства в образи.

Когато Роби изпрати демото на Дара, той нямаше как да знае, че тя вече е написала текста към песента. Съвпадението доведе до перфектна хармония между музиката и думите, създавайки песен, която резонира дълбоко сред слушателите. Текстът, който Дара написа само за няколко минути, улавя същността на песента, изследвайки сложността на любовта и предизвикателствата, пред които са изправени влюбените.

Музиката към песента е създадена от Роби, който демонстрира изключителния си талант на композитор. Той успя да създаде мелодия, която е едновременно емоционална и завладяваща, перфектно допълваща дълбокия текст на Дара. Аранжиментът на песента е дело на Мартин Николов (ymprl), който добави своя уникален принос към цялостната продукция. Резултатът е песен, която звучи свежо и съвременно, като същевременно запазва класическите елементи на българската музика.

Видеото към „If You Dial“ е визуално представяне на емоциите, предадени чрез музиката и текста. Режисиран от Христо Георгиев, клипът е модерен и красив, идеално капсулиращ атмосферата на песента. Изпълненията на Роби и Дара във видеото са изпълнени с емоция, което допълнително засилва въздействието на песента.

„Една вечер“ е доказателство за таланта и химията между Роби и Дара Екимова. Тяхното сътрудничество доведе до песен, която несъмнено ще остане като един от най-добрите примери за съвременна българска музика. С вълнение очакваме да видим какво ще направят заедно в бъдеще.

Качествени мъжки дрехи на достъпна цена от онлайн магазин Sybrelo си грабни сега.

Станете почитатели на Elitno.com във Facebook