Бившата беквокалистка на „Ку-Ку бенд“ Цветелина Грахич вече официално е омъжена жена. Певицата обяви радостната новина в социалните мрежи, споделяйки снимки, на които тя и съпругът й Кристиян Шаламанов позират с брачните си халки.

Грахич избра семпла, спортна и ежедневна визия за сватбения си ден, демонстрирайки, че не е нужно да се харчат безбожни суми за пищни тържества, за да отпразнуваш любовта си. Вместо това тя и Шаламанов предпочетоха да се съсредоточат върху себе си и близките си хора.

Много потребители в социалните медии побързаха да поздравят двойката, като пожелаха им много щастие и споделена любов. Техните коментари бяха изпълнени с топлина и подкрепа, отразявайки положителното отношение към новобрачната двойка.

Цветелина Грахич и Кристиян Шаламанов се сгодиха през декември 2014 г. Тогава певицата сподели новината в социалните мрежи, изразявайки щастието си от намирането на човека, когото е търсила цял живот. Сега, няколко години по-късно, те са готови да започнат следващата глава от живота си заедно като съпруг и съпруга.

Сватбата на Грахич и Шаламанов служи като напомняне, че любовта може да бъде открита навсякъде и че понякога най-простите неща в живота – като намирането на правилния партньор – могат да донесат най-голямата радост. Нека ги подкрепят в тяхното пътуване и нека бъдат пример за това, че истинската любов може да преодолее всички предизвикателства.

Италиански дифузер от SELYNTA си вземи сега.

Станете почитатели на Elitno.com във Facebook