Нашата шампионка по лека атлетика Ивет Лалова-Колио добави още един златен медал към колекцията си – този път под формата на сладко малко момченце на име Тиаго Колио. Щастливата майка сподели новината със снимка в своя Facebook профил, показваща ръчичката на новороденото, стиснало пръста на баща му Симоне Колио. Снимката е направена в Рим, Италия, където изглежда семейството е решило да посрещне новия член на своето домакинство.

„Добре дошъл в този свят, Тиаго Колио. Благодарим ти, че ни избра за свои родители. Толкова сме влюбени в теб и сърцата ни са пълни!“, написа Ивет под снимката.

Първоначално новината за първата бременност на Ивет дойде през декември миналата година, когато тя сподели вълнуващата новина в социалните медии. Няколко месеца по-късно двойката обяви, че очаква момченце с очарователно видео в социалните мрежи, на което се вижда как Ивет разрязва красива торта във формата на сърце.

Като истински спринтьор и отличен спортист, Ивет не позволи на бременността да я забави твърде много. Тя остана активна по време на бременността си, като направи леки упражнения, съгласувани с лекарите, които следяха напредъка й. Нейната отдаденост и дисциплина са вдъхновение за мнозина, демонстрирайки, че майчинството може да бъде прекрасно съчетано с продължаването на кариерата и личните интереси.

Семейство Колио вече има какво да празнува тази година, тъй като Тиаго не е първият им повод за радост. През 2019 г. Ивет и Симоне отпразнуваха петата годишнина от сватбата си, която се състоя в тесен кръг в италианския град Риети. Двойката се ожени през 2013 г., след като се срещаше няколко години.

С появата на Тиаго семейство Колио несъмнено ще продължи да споделя любовта и подкрепата си както помежду си, така и с феновете на Ивет по целия свят. Нека пожелаем на младото семейство здраве, щастие и безкрайни моменти на радост заедно с техния малък Тиаго.

Грабни сега удобно мъжко бельо от онлайн магазин Stasymo.

Станете почитатели на Elitno.com във Facebook