С любимия си Джоуи от „Приятели“, актьорът Мат Лебланк ще влезе отново в домовете на българските зрители с новия комедиен сериал „Епизоди“. bTV Comedy обяви, че от 1 февруари (четвъртък) ще представи на българската публика този хитов американски сериал, в който Лебланк спечели „Златен глобус“ за своята роля като „Най-добър актьор в сериал“.

Сюжетът на „Епизоди“ разказва за създателите на успешен британски сериал, Шон и Бевърли, чиито животи се преобръщат, когато получават предложение да адаптират своята поредица за американска аудитория. Пристигнали в Холивуд, те се сблъскват с неочаквани предизвикателства, включително изискването от тях да заменят главния актьор в сериала със звездата от „Приятели“ – Мат Лебланк.

Но Лебланк не се страхува да играе себе си в ролята на самия себе си. За него това е вълнуващо предизвикателство, което му донесе „Златен глобус“ и голям успех в телевизионния свят. В сериала той олицетворява не само Джоуи, но и по-комплексна и забавна версия на себе си.

„Епизоди“ успява да задържи вниманието на зрителите в САЩ в продължение на шест години, предлагайки комбинация от хумор, сатира и интересни обрати в сюжета. bTV Comedy обещава на българската публика забавни вечери, пълни с уникални моменти от света на Холивуд и телевизионната индустрия.

Не пропускайте премиерата на „Епизоди“ с Мат Лебланк на 1 февруари, всяка делнична вечер от 23:00 часа по bTV Comedy. Любителите на добрата комедия и феновете на Мат Лебланк ще имат възможността да се насладят на шарената палитра от забавления, които сериалът предлага.

Грабни сега удобно мъжко бельо от онлайн магазин Stasymo.

Станете почитатели на Elitno.com във Facebook