Според информацията от вестник „The Sun“, световноизвестната поп-икона Кейти Пери подготвя своя седми студиен албум, който се очаква да види бял свят през новата 2024 година. Подробности за проекта бяха споделени от близък източник към певицата, а разкритията обещават интимно поглед в нейния свят.

„През последните две години Кейти работи върху най-личния си албум. Тя го прави според собствените си условия и той е доста различен от всичко, което е издавала досега,“ сподели неназованият източник. Включените песни се очаква да разкрият нови страни от личния живот на звездата, като се надяваме на по-интимни и чувствени изживявания.

Суперзвездата, която през последните месеци беше активна с концертни изяви в Лас Вегас, също планира световно турне в подкрепа на албума. Това ще бъде първата й голяма обиколка след „Witness: The Tour,“ която завърши през 2018 г. Феновете на Кейти Пери, които с нетърпение очакват новият материал, вече изразиха радостта си за предстоящото турне и възможността да видят изпълнителката на живо.

В предаването „Добро утро, Америка“, Кейти преди месеци потвърди, че работи по нови песни и заяви необходимостта от търпение от страна на феновете. Този албум обаче обещава да бъде награда за всякакви чакания, предоставяйки по-индивидуална перспектива върху изпълнителката и нейния свят.

С новият проект, Кейти Пери се подготвя да освежи своето творчество и да предложи нещо съвсем различно от предишните си издания. С нетърпение ще следим за допълнителни детайли и вдъхновяващи моменти от звездната кариера на певицата.

Италиански дифузер от SELYNTA си вземи сега.

Станете почитатели на Elitno.com във Facebook