Звездата с десет награди Grammy, Justin Timberlake, направи епично завръщане на музикалната сцена с новия си сингъл, наречен „Selfish“. Песента е част от неговия предстоящ шести студиен албум, озаглавен „Everything I Thought It Was“, който официално ще бъде наличен на музикалния пазар на 15 март.

През последните дни, Timberlake не спираше да подгрява вълнението на своите фенове чрез социалните мрежи. С обичайната си елегантност и характерен стил, той сподели откъс от баладата „Selfish“ във видеоклип в Instagram. Кадрите бяха обогатени с моменти от репетициите преди неговия концерт в The Orpheum в Мемфис, Тенеси.

Баладата „Selfish“ представлява мелодично средно темпо, което веднага хваща слушателя. Съчетанието от изключителни вокали на Timberlake и хипнотизираща музикална аранжировка гарантира, че песента ще остане в сърцата на музикалните почитатели.

За да отбележи този специален момент в своята кариера, Justin Timberlake изнесе ексклузивно шоу в петък вечер пред тесен кръг фенове в The Orpheum. Концертът беше истинско музикално събитие, където певецът впечатли с не само своята вокална изява, но и с динамичното сценично представяне.

С нетърпение очакваме официалното пускане на албума „Everything I Thought It Was“ на 15 март, който без съмнение ще бъде още едно музикално шедьовър от талантливия Justin Timberlake. Феновете му с увереност могат да се готвят за невероятно пътешествие в света на изтънчената музика и автентичния артистичен израз.

Качествени мъжки дрехи на достъпна цена от онлайн магазин Sybrelo си грабни сега.

Станете почитатели на Elitno.com във Facebook