С любов и предизвикателства, петият сезон на риалити шоуто „Един за друг“ на „Нова телевизия“ обещава да зарадва зрителите с още по-интригуващи моменти и невероятни изпитания. Този път, емблематичният водещ на програмата, Емо Чолаков, ще бъде в добра компания с очарователната Мария Игнатова, която ще съпровожда участниците в техния път към откриване на истинската любов.

Създавайки изключително приятна работна атмосфера, Мария Игнатова не само ще бъде част от екипа, но и ще внесе своята уникална енергия и позитивизъм в шоуто. Водещият Емо Чолаков изразява възхищението си към професионализма на Мария, предвиждайки, че нейната силна енергия ще завладее както сърцата на зрителите, така и любовта на участниците.

„Работата с професионалист като Мария е истинско удоволствие. Вярвам, че силната ѝ енергия и неповторим позитивизъм ще спечелят както сърцата на зрителите, така и любовта на двойките в сезон пет. Новите ни герои са по-цветни и интересни от всякога, а изненадите, които им предстоят са много различни и щури.

„Един за друг“ е любов, затова и отново ще ви изненадаме именно в месеца на любовта“, споделя водещият.
Сезон пет обещава да бъде пълен с вълнуващи моменти във Вилата на любовта. Двойките ще преживеят серия от изпитания, които не само ще тестват тяхната издръжливост, но и ще разкрият колко добре се познават един друг. Любовта ще бъде на преден план, а зрителите ще бъдат свидетели на истински емоционални избледнели и страстни моменти.

С нови герои, по-различни и интересни от всякога, „Един за друг“ обещава да направи февруари месецът на любовта още по-специален. Зрителите могат да се готвят за вълнуващо пътешествие в света на чувствата и изненадите, където любовта е винаги на първо място.

Грабни сега удобно мъжко бельо от онлайн магазин Stasymo.

Станете почитатели на Elitno.com във Facebook