Сърцата на почитателите на талантливата българска актриса Дария Симеонова бият от радост след щастливата новина, която тя сподели в социалните мрежи. Звездата от популярния сериал „Мен не ме мислете“ обяви, че стана майка втори път, след като наскоро роди момиченце, наречено Ема.

Във вълнуващия момент Дария сподели с последователите си в Instagram: „Най-великото щастие! Преди няколко дни на този свят се появи нашето второ детенце – дъщеря ни Ема. Добре дошла, миличка, бъди благословена! Специални благодарности на д-р Весела Маркова и целия екип акушери и неонатолози… за всичко!“

Съпругът на Дария, Антон, също сподели радостта в социалните мрежи, изразявайки благодарност към лекарския екип и казвайки добре дошла на малката Ема.

Макар че щастливите родители предпочитат за сега да запазят личната си интимност, не споделяйки снимки с новороденото, те се наслаждават на своята нова роля като родители на две деца. Семейството вече има син на име Макси.

Напомняме, че преди този благоприятен момент, Дария Симеонова откровено сподели с публиката, че тя и съпругът й преживяха труден период, който ги доведе дори до временно разделяне за два месеца. Въпреки този предизвикателен период, те успяха да възстановят своите връзки, осъзнавайки, че не могат един без друг. След като предоставиха втори шанс на любовта си, Дария и Антон събориха всички прегради, като потвърдиха своята обновена връзка със сватба и сега с раждането на Ема.

Дария Симеонова продължава да впечатлява не само с актьорския си талант, но и като сърдечна майка, готова да сподели своите радости и предизвикателства със своите почитатели. Пожелаваме на цялото семейство още много щастливи моменти и дни пълни с любов и топлина.

Италиански дифузер от SELYNTA си вземи сега.

Станете почитатели на Elitno.com във Facebook