Сърцето на младата българска певица Mona звучи отново на музикалната сцена след почти една година пауза. Нейната нова песен, озаглавена „Счупено сърце“, е резултат от съвместната й работа с Искрен Тончев-Искрата, с когото Mona имала дългогодишното желание да направи съвместен проект. Процесът на създаване на песента не беше просто работа, а вдъхновяващо и истинско приятелско сътрудничество, според самата изпълнителка.

Творческият процес съпътства трудните преживявания в личния живот на Mona, която се справи със сложната ситуация на края на четирегодишна връзка, като в резултат на това откри убежище за емоциите си в музиката. Тя споделя, че „Счупено сърце“ стана нейна подкрепа и остана постоянна в един променящ се свят, като преоткри себе си в процеса на създаването й. Тази песен събира истински преживявания и прозрения, които придават дълбочина на текста и я правят истинско творческо произведение.

„Счупено сърце“ може да бъде разбрано по различни начини, като символизира сърцето, наранено от любовта или от загубата на близък човек. Важното обаче е от всеки труден момент да се изникне нова любов и сила, които да дадат смисъл и напътствие за бъдещето. Този философски подход към живота и любовта се отразява в песента, която насърчава слушателите да изграждат себе си по-мъдро, целеустремено и амбициозно след всяка преодоляна буря.

На 19 години, Mona се занимава с музика още от ранна детска възраст. Нейният музикален път започва с уроци по народно пеене и курсове по пиано, а участието й във фолклорни конкурси я превръща във възхитител на сцената, спечелвайки големи награди и признание. Нейният талант и амбиция бързо биват открити, като през 2020 година става част от прочутия Хор „Ваня Монева“ и става най-младият изпълнител в историята на хоровете. Наградите и стипендиите, които Mona получава, са заслужен признак за нейния артистичен потенциал и усърдие.

Дебютът й на българската музикална сцена с песента „Галени“ през август 2021 година е само началото на нейния успешен музикален път. Златният бутон, който получава от Катето Евро в предаването „България търси талант“ през 2022 година, я засилва като един от най-обичаните и запомнящи се участници в шоуто.

Със сигурност, талантът и предаността на Mona към музиката ще й осигурят още много успехи и ще продължи да вдъхновява публиката със своите искрени и емоционални песни. Тя е един от примерите, които показват, че музиката е не само изкуство, но и сила за изразяване, преодоляване и промяна на света около нас.
Италиански дифузер от SELYNTA си вземи сега.

Станете почитатели на Elitno.com във Facebook

Последвай ни в Threads