Свежо омъжена телевизионна водеща от bTV, Виктория Готева, разведри зрителите с изненадващата новина за брака си с Евгени Димитров, популярен с артистичния си псевдоним „Маестрото“ от „Ку-Ку бенд“. След откровеното разкритие, Виктория предпочита да се представя с новото си име – Виктория Готева-Димитрова, както на екрана, така и в социалните мрежи. Новото семейно партньорство не само потвърждава дългогодишните догадки за връзката между двамата, но и позволява на новинарката да разкрие повече от своята лична страна.

По време на тайнствената морска сватба през средата на юли, присъстваха само близките им хора. Това обаче беше само краят на дългия период на тяхната уникална и нежна връзка, която е продължавала вече три години преди да стане официална. Сватбата отвори нова страница в живота на Виктория Готева-Димитрова и разкри нов аспект от нейната личност, който досега беше по-скрит от медийното пространство.

Въпреки заеманото си място в новинарската сфера, Виктория успява да намери време за удоволствия, които я изпълват с радост. Една от тях е нейната нова страст към пианото, която се подхранва благодарение на съпругът й, Евгени Димитров. Музикалните моменти, които споделят заедно, се превръщат в особен начин да се свържат и да споделят удоволствието от творчеството.

Маестрото от „Ку-Ку бенд“ и Виктория имат общ възглед за професионалната реализация и отдават огромно значение на кариерата си. Евгени счита, че животният му партньор трябва да разбира и подкрепя обичта му към музиката и да му осигурява спокойствие у дома. Той е отговорен баща на три деца от предишни бракове, включително и с певицата Мишел, с която се среща още в Консерваторията.

Виктория Готева-Димитрова, сега официално обединена със съпруга си, отваря вратата към нови вълнуващи възможности в своя живот. Тя съчетава успешно професионалния си растеж с личното си щастие, доказвайки, че любовта и подкрепата на партньора могат да допринесат за изпълнението на всеки аспект от живота на една силна жена.

Грабни сега удобно мъжко бельо от онлайн магазин Stasymo.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook

Последвай ни в Threads