Ненчо Балабанов и неговата съпруга Катрин съобщиха в социалните мрежи, че очакват радостно попълнение в семейството си. Актьорът е изразил своята радост от това, че любимата му жена е в 6-ия месец на бременността си. Милото семейство очаква своето бебе да се появи в края на октомври или началото на ноември.

Видеото, което Ненчо сподели, показа бъдещата майка в нейния шести месец на бременността, а също така разкри и интересни детайли за предстоящото попълнение в семейството – „малката сладка бамбина“ вече е била на концерт на Depeche Mode преди няколко дни в Италия.

Ненчо Балабанов и Катрин решиха да отпразнуват специалното събитие, като посетят концерт на Depeche Mode. Освен това, двамата се наслаждават на романтична ваканция в Италия, което със сигурност е още едно необикновено изживяване за тях преди да станат родители.

За Ненчо това ще бъде второ дете, тъй като вече има един пораснал син на име Богомил от предишна си връзка. Сега той с нетърпение очаква да стане баща отново и да даде своята любов и грижи на новороденото си дете, което ще бъде първо за Катрин.

Младоженците се ожениха на морска сватбена церемония в Несебър на 24 септември. Церемонията била изпълнена с емоции и красота. Ненчо бе облечен в елегантен тъмносин костюм и папийонка, а Катрин блестеше в нежно бяла рокля с паднали ръкави, мрежест воал и прибрана в кок коса. По-късно на тържеството, булката се появи с разпуснати къдрици и бяла рокля с флорални мотиви, докато Ненчо носеше черен костюм.

С известна доза нетърпение и много вълнение, двойката очаква да се срещне с малкия си ангел и да започне нов етап в живота им като родители.

Грабни сега удобно мъжко бельо от онлайн магазин Stasymo.

Станете почитатели на Elitno.com във Facebook

Последвай ни в Threads