Лятото продължава с нов музикален подарък от Михаела Маринова. Днес е премиерата на „Само Ти“ – щастливо и заредено с енергия парче, създадено от творческия тандем на певицата с Pavell. „Само ти“ празнува любовта, приятелството и обичта към живота и затова може да е саундтрак на многобройни летни вечери и незабравими моменти.

С новия сингъл „Само Ти“, Михаела Маринова ни зарадва с още един мелодичен и уханен хит. Тя и Pavell отново обединяват силите си и предлагат на публиката истинско музикално удоволствие. Парчето се отличава с характерните стилове на изпълнителката и продуцента – динамични ритми, забележителни вокали и модерен звук, които ни завличат в света на мелодичната поп музика.

Съобщението на песента „Само Ти“ е пълно с положителна енергия и радост, което отразява оптимистичното мислене на Михаела Маринова. Текстът на песента привлича слушателите с лекотата на изразяване, съчетани с дълбок смисъл за любовта и междуличностните връзки. Вокалното изпълнение на Михаела допринася за уникалния и слушаем стил на песента.
Заедно със сингъла „Само Ти“ беше пуснато и официалното видео към парчето. В клипа Михаела Маринова споделя екрана с нейната най-добра приятелка – модела Анастасия Димитрова. Визуалната интерпретация на песента допълнително усилва настроението на песента и пренася зрителите в цветни и живописни сцени от ежедневието на две добри приятелки, които се радват на всеки миг заедно.

Този лятен хит и предстоящите концерти обещават още едно успешно лято за Михаела Маринова. Със завладяващите си изпълнения и красивата си усмивка, тя няма съмнение, че ще разнообрази летните ни вечери и ще ни предостави незабравими моменти през това музикално пътешествие.

Сингълът „Само Ти“ е част от новия албум „До безкрай“, който вероятно ще ни зарадва с още много интересни и уникални парчета. За всички почитатели на Михаела Маринова и Pavell, този албум е едно неотложно свежо допълнение към техния музикален репертоар.

Няма съмнение, че Михаела Маринова и нейният творчески партньор Pavell продължават да радват феновете си с качествена и вдъхновяваща музика. Нека се насладим на „Само Ти“ и да се впуснем в тази мелодична и позитивна музикална приказка, която ще ни събере заедно през топлите летни дни и нощи.

Грабни сега удобно мъжко бельо от онлайн магазин Stasymo.

Станете почитатели на Elitno.com във Facebook

Последвай ни в Threads