Новата песен на Мила Роберт, озаглавена „Мечка“, излъчва мощна доза любов и е създадена с голяма страст. Известната изпълнителка, която преди това е била изключително цинична по отношение на любовта, споделя, че никога не е вярвала във вечността и това прави песента още по-силна в изразяването си.

Текстът на песента „Мечка“ представлява манифестация на любовта в живота на Мила Роберт и притежава магическа сила, която тя описва с горещи думи. Песента се отличава със своя уникален стил и едновременно с това внася различни музикални елементи.

Клипът към песента е заснет на прекрасното Черноморие в българския курорт Равда, а режисьор на видеото е отново Жоро Пеев. За снимките на клипа Мила се е подготвяла половин година, включително с интензивни тренировки по Pole Dance. Изпълнителката изразява своето щастие, въпреки че е била изключително заета и почти не е имала време да спи. Въпреки това резултатът е впечатляващ и тя е много доволна от постижението си.

„Мечка“ е вторият сингъл от предстоящия албум на Мила Роберт, озаглавен „Сърце“. В албума са включени и други известни песни, сред които последният хит на изпълнителката „Покемон“. Проектът представлява смесица от различни музикални жанрове и елементи, които имат за цел да провокират публиката и да покажат колко тънки са границите между различните музикални стилове. Тази концепция се основава на факта, че с развитието на света и повишаването на международните взаимодействия, културните обмен и взаимодействия са по-чести и важни.

Мила Роберт споделя, че целта на албума „Сърце“, върху който работи вече повече от година, е да играе с тъмните и романтични моменти от манталитета на българите. Тя желае да създаде красива балканска картина от музика и видеа чрез този проект.

Мелодичната песен „Мечка“ на Мила Роберт идва със силна препоръка, разкривайки вътрешното й пътешествие в света на любовта и музиката. Това е само един от много аспекти, които се описват в тази изключителна композиция, която ще продължи да вдъхновява множество почитатели.

Грабни сега удобно мъжко бельо от онлайн магазин Stasymo.

Станете почитатели на Elitno.com във Facebook

Последвай ни в Threads