Маги Джанаварова, известна личност и дългогодишен любим актьор, преживява интересни промени в живота си през последните години. Нейният приятел, Крис, е по-млад от нея и работи в международна компания. След като младежът живеел в чужбина за няколко години, двамата се завръщат в България поради любовта и идването на едно специално бебе в техния живот.

През юни миналата година започва да се разпространява слух, че Маги е сключила брак тайно. Въпреки това, изявленията са се оказали неверни и двойката все още не е предприела такава крачка във връзката си.
Преди да срещне своя настоящ партньор, Маги Джанаварова е преживяла любовно разочарование. Въпреки това, срещата с мъжа, който е до нея в момента, е възстановила усмивката на лицето й и пълнотата на сърцето й.

Тя се изразява с благодарност към лекарите, които са помогнали за раждането на нейната дъщеря Елизабет.

„На тази снимка е събрано цялото ми сърце и любов, силата и слабостта, цялата ми вселена,“ споделя Маги в дълъг пост в социалните мрежи. Тя изразява благодарността си на д-р Мария Атанасова и целия екип от УМБАЛ Токуда. Те са били там с нея през всичките най-трудни моменти и не са се отказали от помощта си.

Сега Маги и Крис са щастливи и благодарни, че имат възможността да споделят своята любов и щастие с малкото си чудо, Елизабет. Те са готови да изживеят всеки миг от родителската си отговорност със същата страст и ангажираност, с която са изградили връзката си.

Италиански дифузер от SELYNTA си вземи сега.

Станете почитатели на Elitno.com във Facebook

Последвай ни в Threads