Младата майка, която роди в края на миналата година второто си момиче, чества празника си на плажа в компанията на бебето и неговия баща, ресторантьора Веселин Денков. С нея е и голямото момиче Рая, което произхожда от връзката й с бизнесмена Румен Гайтански.

Г-жа Бакалова успява да възвърне фигурата си веднага след появата на бебе №2, така че не е изненада, че се появява в силно изрязана рокля, за да духне свещите на тортата, която й беше поднесена от персонала на заведението близо до морето. Бебето Вяра добре понася своето първо преживяване на море и се радва на топлото време и водата.

Този уникален ден на плажа събра семейството и приятели на щастливите родители. Бащата Веселин, чиято страст към кулинарията го превръща в успешен ресторантьор, изготвил внимателно изобретателно меню с любимите ястия на Младата майка. Всички присъстващи не скриха възхищението си от вкусните хапки и изисканото обслужване.

Рая е пълна с усмивки и радост, гледайки с интерес малката си сестричка Вяра. Тя дори помага на майка си при грижите за бебето, показвайки зряла и отговорна страна на своята личност.

Празничният ден на плажа беше изпълнен с игри и забавления. Младата майка се наслаждаваше на моментите със своите близки, съзерцавайки как двете й дъщери се радват на плажните игри и сипят кастели от кристалния пясък. Парчетата от свеж вятър носеха смях и радост по цялото крайбрежие.

Семейството беше обгърнато от топлина и сближаване. Майка Бакалова и баща Денков създадоха специална връзка със своите дъщери, които станаха центърът на техния свят. Всеки момент прекаран заедно става незабравимо приключение.

Слънчевите лъчи се отразяваха върху морската повърхност, като подчертаваха красотата на моментите, които толкова специално бяха споделени от това младо семейство. Празничният ден на плажа беше съчетание от радост, любов и блаженство.

Грабни сега удобно мъжко бельо от онлайн магазин Stasymo.

Станете почитатели на Elitno.com във Facebook

Последвай ни в Threads