ABC представя „изцяло нов вид любовна история – за златните години,“ като първият по рода си по-възрастен кандидат е избран да бъде „Ергенът“ в това уникално предаване. Този възрастен дядо с името Джери Търнър, на 71 години, ще има възможността да открие втори шанс в любовта и да сподели годините от залеза на живота си с нов партньор.

Джери Търнър е пенсиониран ресторантьор, който обича барбекютата, играта на пикълбол и отборите на „Чикаго“. Неговата история с любовта започва през 1974 г., когато се жени за своята тийнейджърска любов, Тони, с която прекарва 43 години и има две дъщери – Анджи и Джени, както и две внучки – Чарли и Пейтън. През 2017 г. обаче, Тони напуска този свят, оставяйки Джери със спомените и желанието да намери нова любов.

Идеята за участие в предаването „The Golden Bachelor“ идва от самите дъщери на Търнър, които му предлагат да се запише за шоуто. Той, с решителност и отворено сърце, приема предизвикателството и се записва, като заявява, че няма какво да губи. След всичко, той търси някого, който да бъде енергичен и спортен, някой, който да споделя техните интереси и хобита, като играта на пикълбол и голф.

Според официалното представяне на „The Golden Bachelor,“ Джери живее в къща-мечта до красиво езеро в Индиана, където често организира барбекюта, играе пикълбол и се наслаждава на живота си с приятели. Това го прави интересен и привлекателен кандидат за спиноф сериала на ABC.

Докато семейството на Търнър го подкрепя в желанието му да намери нова любов, той също така запазва специално място в сърцето си за починалата Тони. Той споделя, че има нейна снимка в гардероба си и всеки ден й кима, с обичайните въпроси за мнението й. Той вярва, че тя е горе и го подкрепя в тази нова стъпка от живота му.

„Ергенът“ Джери Търнър ще има възможността да намери нова любов в предаването „The Golden Bachelor,“ което ще стартира през следващата есен. Това е историята за един човек, който не отхвърля възможността да обича отново и да бъде обичан, докато прекарва златните години на живота си.

Италиански дифузер от SELYNTA си вземи сега.

Станете почитатели на Elitno.com във Facebook

Последвай ни в Threads