След 12 вълнуващи неделни вечери, зрителите определиха Владо Михайлов за големия победител в сезон „Неделя“ на най-гледаното шоу в българския ефир – „Като две капки вода“. Той спечели сърцата на публиката във финалната нощ с образа на Васил Найденов, който наблюдаваше имитацията от първия ред в залата, заедно с композитора на песента „Болката отляво“ – Стефан Димитров. Впечатлен от изпълнението на песента, Стефан Димитров обяви, че ще подари своята песен на Владо Михайлов. „Благодаря на всички за подкрепата и приятелството! На тази сцена се случват невероятни неща! Това е сбъдната мечта!“, развълнувано сподели победителят, минути след като получи приза за най-добър имитатор в единадесетия сезон на формата.

Във финалната вечер към журито, в състав Хилда Казасян, Димитър Ковачев – Фънки, Веселин Маринов и Асен Блатечки, се присъедини и продуцентът на шоуто – Магърдич Халваджиян. Решаващият глас обаче беше изцяло в ръцете на зрителите, а журито имаше право само да коментира изпълненията, без да ги оценява.

Второто място в сезон „Неделя“ зае певицата Керана, която пренесе зрителите в най-успешния мюзикъл на всички времена – „Котките“. Тя запя емоционалната песен „Memory“ в образа на нежната певица Никол Шерцингер и призна, че влизането в различни образи е най-хубавият подарък, който е получавала, допълвайки: „Това предаване ми даде нещо различно, нещо, което никога няма да се повтори“. Керана впечатли журито и зрителите с изключителната си вокална интерпретация и сценична присъствие. Тя успя да пренесе емоцията и душата на песента, като създаде магическа атмосфера в залата.

Бронзовият медал отиде при Тома, който взриви сцената в образа на легендарния фронтмен на „Whitesnake“ – Дейвид Ковърдейл. „Страшно много се вълнувам! Изпях любима рок песен, което за мен е победа!“, сподели Тома, а Фънки искрено се възхити на имитацията. Тома успя да впечатли публиката със своята енергия и вокален талант, представяйки се на ниво с истинския рок звезден образ.

Дара Екимова изправи цялата публика в залата на крака с въздействащо изпълнение на песента „Остани“ на незабравимата Паша Христова. Това превъплъщение й отреди почетното четвърто място. Дара демонстрира своите изключителни вокални способности и възможността си да пренесе силни емоции през своите изпълнения.
Деветимата участници в сезон „Неделя“ закриха шоуто с общо изпълнение на песента „Да бъдеш добър“ заедно с малките таланти от „Бон-Бон“. Сред тях бяха и шестимата участници в благотворителния мини сезон на „Като две капки вода“ – Боги, Гого, Али, Алекс, Васко и Анна-Мария. Те поставиха емоционален завършек на музикалното приключение, а публиката ги аплодира бурно на крака.
Сезонът „Неделя“ на „Като две капки вода“ събра невероятен талант и впечатли зрителите с множеството изключителни изпълнения. Победата на Владо Михайлов бе заслужена, а останалите участници в шоуто също се проявиха като изключителни таланти. Керана, Тома и Дара показаха своите уникални гласове и сценични умения, които ги издигнаха на високите позиции в състезанието. Техните изпълнения бяха заредени с емоция и професионализъм, които ги отличават като изключителни изпълнители.
Не по-малко важна беше и участието на всички други участници, които допринесоха за невероятната атмосфера на предаването. Те показаха своя талант, представяйки различни изпълнения и пресъздавайки образите на популярни музикални звезди. Благодарение на тях, „Като две капки вода“ се превърна в незабравимо шоу, което ни дари с изключителни музикални моменти и емоции.

Финалното изпълнение на деветимата участници и малките таланти от „Бон-Бон“ затвори сезона с изящество и силна връзка с публиката. Тази обща изява показа колко силна е музиката и как може да обедини хората. Вълнуващият финал на шоуто остави незабравими спомени и ще се запази в сърцата на зрителите.

Сезонът „Неделя“ на „Като две капки вода“ не само представи талантливи имитатори и изпълнители, но и ни напомни за магията на музиката и силата й да ни докосне и вълнува. Това беше едно незабравимо пътуване през света на музиката и изкуството, което остави дълбоко впечатление в сърцата на всички наблюдаващи.

Грабни сега удобно мъжко бельо от онлайн магазин Stasymo.

Станете почитатели на Elitno.com във Facebook