Петър Бонев представя новия си сингъл „Искаш ли?“ в колаборация с рапъра Филката.
„Искаш ли?“ е първата рап песен в репертоара на Петър, познат до момента с предишните му две парчета „Това до мен“ и „Губя те“ с поп-денс звучене.

„Беше нещо ново за мен. Написахме я за час! Филката дойде с един бийт и върху него просто се изляха мелодията и текста“, споделя изпълнителят.
Били Хлапето стои зад аранжимента, а запис, микс и мастеринг са поверени на Бате Пешо от Studio Buster.
Искаш ли? е хумористичен поглед за живота в България и текста разказва за забавните моменти от ежедневието у нас.

Песента излиза на всички стрийминг платформи на 24 март, а същата вечер Петър организира Listening party & Wine Tasting в Брюксел, където живее и ще запознае местната музикална гилдия с българската музика.
Това е втората песен за тази година на Петър, който работи трескаво по подготовката на първият си самостоятелен албум „Out Of the Forgotten Closet”, който се очаква да излезе през месец май. Албумът ще събере всички издавани до момента песни на Петър и неиздавани такива.

Във финален стадии е и подготовката на клипът към следващия сингъл на Петър Бонев „Let Me Love You“, с музика и текст от носителя на награда GRAMMY Davion Farris. Видеото бе заснето на топ локации от нощния живот на Брюксел и ще излезе заедно с албума.

Грабни сега удобно мъжко бельо от онлайн магазин Stasymo.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook