Песента излиза специално на 14-ти февруари, на български език, с романтични кадри от Дубай.
“В ритъма на любовта” е вдъхновена от сватбата на най-успешния ни джазмен в чужбина, която се състоя през юни миналата година. Освен това е и специалният подарък за празника на влюбените за избраницата му Христина.

Песента е на български език, с динамично и лятно настроение, което препраща към горещи емоции. Посветена е на хубавите неща в живота, към които всеки се стреми.
Романтичният клип пресъздава първата среща на влюбените, които се запознават в парка Студентски град в София преди 5 години. Оказва се, че и двамата четат по едно и също време “Шифърът на Леонардо” на Дан Браун – книгата, която Боби забелязва в ръцете на Христина. Именно общият вкус за книги бележи началото на разговора им, който прелива в съвместен живот.

Мястото на клипа е не по-малко символично – резерватът “Езерата на любовта” в Дубай. Той е известен с много езера, две от които във формата на сърца, преплитащи се едно в друго.

Подобен в живота, в процеса на снимките, разбира се, не липсват и екстремни моменти. Едно от тях е, когато двамата се загубват с ниска спортна кола по пътя към резервата, който минава през пустинята.
През 2011 започва приключението в Дубай. Там работи като музикант, преподава пиано и пеене в GEMS Education schools, което е най-голямата музикална школа и се изявява на престижни музикални събития. Наскоро музикантът получи и изключително високо отличие – златна виза от правителството на Обединените Арабски Емирства за принос към културата и образованието на Дубай.

Италиански дифузер от SELYNTA си вземи сега.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook