DJ Дамян играе една от ключовите роли в едноименния филма за скандалните рапъри MurdaBoyz. Известният шоумен се превъплъщава умело в ролята на мафиот с прякор Кокала, за когото се говори, че е замесен в смъртта на бащата на един от полицаите във филма. Ролите на полицаите са поверени на актьорите Цвятко Ценов и Дилян Калчев.

На снимачната площадка на филма в град София освен като мъж с вкус и стил, облечен в елегантни костюми – DJ Дамян „се държи като истински професионалист, точен и разбран в комуникацията с всички от екипа“, разказват колегите му на терен.

Едноименният филм e по сценарий на Тео Чипилов и Моника Найденова, режисьор на продукцията е Виолет Панчева, а основните „роли“ се играят от самите MurdaBoyz.
Филмът е история за едно приятелство между Боби, Марсо и Георги , което минава през различни етапи и препятствия по пътя им да станат наистина големи рап-звезди.
Продуценти на „MurdaBoyz филмът“ са едни други скандални рапъри, познати на родната музикалната сцена като успешния тандемЗипо и Слаш – Христо Христов и Стоян Стоянов, но известни също така и със своята продуцентска компания – „ДевилСинема“, реализирала българския игрален филм „Чудовища“ (2022).

Последният снимачен ден на „MurdaBoyzфилмт” е на 30 януари, а завършеният филм се очаква да излезе на голям екран през март месец 2023. Филмът ще бъде последван от турне на MurdaBoyz и фен срещи в цялата страна.

Качествени мъжки дрехи на достъпна цена от онлайн магазин Sybrelo си грабни сега.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook