В 21-ви век, когато едно момиче срещне едно момчеобикновено се получава…разминаване. Пламъкът се разгаря единствено в социалните мрежи, но бързо загасва, докато и двамата чакат другият да направи първата крачка.

В „Изгори ме“ DIAразказва истинските истории на модерните връзки. Изпълнителката влиза в различните образи на съвременната жена, за да разбере, че нейната супер сила е да бъде водещата в любовта.„Изгори ме“ е съвет по ноти- отсичаDIA- Истината е, момичета, че принцът на белия кон е само в приказките, а в реалността- никога не идва. Във времето, в което живеем мъжете станаха по-недоверчиви и се превърнаха в половинката, която ревностно пази сърцето си. В страстна връзка влиза само онази жена, която има смелостта да признае чувствата си, да изгори в тях, да направи първата крачка и вземе кормилото на любовта в свои ръце. “

В личен план DIA споделя, че е от онези щастливки, открили вярната формула с точната половинка. В професионален план обаче, младата изпълнителка винаги е готова за риск.
В новата си песен „Изгори ме“,създадена с подкрепата на НФ „Култура“,DIAза пръв път работи със супер популярния хит мейкърДенис Попстоев. Известен с работата си за някои от най-големите имена в музиката, Денис признава, че и за него проектът с DIA e необичаен ход.

„Изгори ме“ е първи опит на Попстоевда работи в емблематичния стил на певицата. И двамата се обединяват около максимата, че предизвикателство е не да предадеш модерно звучене на фолклора, а да запазиш неговата автентичност, в модерен звук. Тандемътактивно действа по детайлите в песента, създавайки заедно музиката. DIA е автор на текста и мелодиката, а Денис добавя майсторския аранжимент.

Италиански дифузер от SELYNTA си вземи сега.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook