Madonna е известна с множество песни, филмови роли, шокиращи фото-сесии, грандиозен успех. Тя разполага с палитра от качества, които притежава. През 80-те години тя е звезда, през 90-те Кралица на поп музиката, понастоящем е жива легенда.
Първия студиен албум на Madonna излиза през 1983-а. Тази година се навършват четири десетилетия от официалното начало на супер успешната ѝ кариера.

Кралицата на попа обяви, че ще отпразнува 40 години на сцена с турне в Северна Америка и Европа. Турнето ще започне на 15 юли с концерт във Ванкувър, САЩ и е планирано да завърши на 2 декември в Амстердам, Нидерландия. ,““Madonna: The Celebration Tour“ ще открои нейния несравним музикален каталог от последните 40 години и повече“.

Madonna ще навърши 65 години през лятото.
Стартира официалната продажба на билети за „Madonna: The Celebration Tour“.
Тя е една от най-успешните изпълнителки и най-големите звезди в историята на индустрията. Продажбите на албумите ѝ са оценени на стойност около 400 милиона долара. Изключение са сингли и макси-сингли, приходите от които възлизат на над 75 милиона. Най-успешният ѝ сингъл е „Hung Up“, а най-актуалния и незабравим албум е „The Immaculate Collection“, продаден в над 30 млн. копия.
Първият ѝ хит е „Everybody“, лансиран през 1982 г.

Грабни сега удобно мъжко бельо от онлайн магазин Stasymo.

Станете почитатели на Elitno.com във Facebook