Михаела Маринова е истински вокален талант. С гласа си създава впечатляващи, емоционални музикални преживявания. Две години след дебюта „Стъпка напред“, изпълнителката ще зарадва своите почитатели с втори албум, озаглавен „До безкрай“.

По музика, текст и аранжимент на Михаела Маринова и китариста, цигулар и аранжор Ангел Дюлгеров, песента е емоционална поп балада с красиво послание, запомнящи се вокали и китарни рифове в изпълнение на Ангел. Освен във всички платформи, „Две съдби“ излезе с нежно и чуствено видео с участието на всички музиканти, с които певицата се изявява на сцена – Ангел Дюлгеров, Пламен Денчев, Радо Казасов и Евден Димитров.
Михаела споделя, че е доволна от една сбъдната мечта, която я кара да се чувства щастлива и уверена.

Новата креативна колекция на Михаела съдържа 11 песни, сред които едноименната на заглавието на албума „До безкрай“ и незабравимия хит „Сериал“, новия сингъл „Две съдби“ и още 8 чисто неиздавани парчета.

По продукцията на 6 от песните изпълнителката работи с Ангел Дюлгеров, а по 4 – с дългогодишния си колега и приятел Павел Николов (Pavell & Venci Venc‘). В албума има и песен създадена заедно с един от най-успешните южнокорейски композитори и продуценти -Jin Suk Choi (“Oтново при теб“).
Михаела Маринова е съавтор на музиката и текста на всички творби в „До безкрай“.

Грабни сега удобно мъжко бельо от онлайн магазин Stasymo.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook