Новата песен на Ема Краун- „Кристен“-пристига директно от Норвегия. Българката създава там парчето и го пуска в актуалния плейлист с гореща заявка за соул-фънк хит.

Ема описва чрез музиката си еуфорията и романтичното притеснение от първите трепети на влюбването. Тя споделя, че бийта и фънки китарите в главата ѝ са я довели до въпроса „как звучи усещането за влюбване“. Точно така се появяват текстът, музиката и самият Кристен. В песента й с трясък влиза ТОЙ – русокосият красавец, чието име носи заглавието на песента. Привлекателният млад мъж играе новата муза на изпълнителката, но всъщност е просто нейна фантазия.

За главната роля във видеото Ема кани своя колега и приятел Светослав Владимиров от EXPOSE. С него работят от години, а наскоро издадоха и успешен дует. Талантливият изпълнител се превъплъщава в героя Кристен и изгражда персонажа с артистичен размах и неподражаема доза сексапил.

Ема Краун пише музиката и текста на песента. По аудиото изпълнителката работи заедно със Стоян Бозов, а фънки баса изсвирва Радослав Терзийски. И в този проект Ема проявява голямата си страст към видео продукцията и отново се заема с идеята и монтажа на клипа.
„Кристен“ е най-новото попълнение сред авторските песни на Ема Краун. Песента, вдъхновена от музиката на любимите ѝ Принс, Джъмиръкуай и Ерика Баду е реализирана с подкрепата на НФК и програмата „Творчески стипендии“ 22.

Грабни сега удобно мъжко бельо от онлайн магазин Stasymo.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook