Младата българска художничка Даниела Стойкова сбъдна своята голяма мечта, а именно да открие собствена галерия. Арт–галерия „Д. Стойкова“ отваря врати за посетители с тематичната изложбата „Цветотерапия“.

Изложбата „Цветотерапия“ включва картини на художничката Даниела Стойкова, обединени от характерния за нея ярък и изпълнен с цветове и багри стил.

Творбите разкриват света в една различна, приказна светлина, като носят силно изразена позитивна енергия, чувството за любов и хармония, топлина и любов в сърцата на хората!

Името на изложбата се появи при аранжирането на новата галерия. Когато окачихме картините, изложбената зала засия и се превърна в едно прекрасно „цветно море“, което залива с багри и емоции престъпилите прага.

Със палитрата от запомнящи се цветове, творбите на Даниела Стойкова оказват позитивен ефект върху посетителите, особено през тъмните, мъгляви зимни месеци. Картините прогонват тъжните мисли и мрачното настроение, като зареждат зрителите с положителни емоции и гледки от морето, планините, та до уютните български традиционни къщи и великолепни църкви.

Няма нищо по-хубаво от щипка „цвят“ и добро настроение през зимата, особени когато наближават коледните и новогодишни празници. А ако искате да се уверите в ефекта, посетете галерията лично и се потопете в цветното творчество на Д. Стойкова, един млад български художник!

Грабни сега удобно мъжко бельо от онлайн магазин Stasymo.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook