На 13-ти ноември в „Гласът на България“ започват първите, страховити крос битки за сезона. 14 гласовити участници от различните отбори ще зашеметят всички в залата и пред екраните с невероятните си изпълнения от най-висока класа! За първи път отборите ще се изправят в челен сблъсък един срещу друг, а публиката в залата ще реши кой от участниците да продължи напред към полуфинала.
В един от най-напрегнатите, непредвидими, емоционални и вълнуващи етапи на музикалната надпревара треньорите ще играят истинска игра на шах в опит да се надхитрят.
Тренерите-Дара, Галена, Любо Киров и Иван Лечев ще избира сам кой от своите участници да изправи в отделните крос битки. Победителят във всяка от тях ще е само един, а кой ще бъде той ще определи публиката в залата. Хората в публиката ще гласуват за своя фаворит веднага след всеки двубой, а това ще става чрез специално приложение за телефон.

За своето място на полуфинала в този епизод ще се борят – Радостин Василев, Гергина Пейкова и Ангел Добрев от отбора на Иван Лечев. Радостин ще заложи на емблематично парче на легендарните „Whitesnake“, Гергина ще взриви сцената с песен на Уитни Хюстън, а Ангел за първи път ще излее душата си на български език.
От отбора на Галена в крос битки ще се изправят четири уникални дами – Мишер, Няголета Желева, Елизабет Захариева и Соня Михайлов. Мишер ще се представи запомнящо се с вечен хит на Шинейд О’Конър, Няголета ще изненада всички с космическо изпълнение, Елизабет ще изправи на крака присъстващите с изключително пеене, а Соня ще блесне на сцената в съвсем неочаквана светлина.
От обора на Любо Киров в епизода ще се надпреварват – Ванеса Чаушева, Борис Лапшов и Виктор Стамболов. Ванеса ще изпълни със страхотна енергия песен на Мария Илиева, Борис ще развълнува всички в залата с изпълнение от хитова анимация на Disney, а Виктор ще наелектризира публиката и ще плува в „свои води“ с емблематично рок парче.
Отборът на Дара ще се представи огнено и емоционално от Жаклин Таракчи, Димитър Филипов, Динко Марков и Силви Филип. Жаклин ще заложи на вълшебна песен на френски език, Димитър ще грабне сърцата на всички с класическата „When a man loves a woman“, Донко ще спази обещанието си с изпълнение на блус парче, а фурията Силви Филип ще вилнее на сцената с песен на Лейди Гага.

Грабни сега удобно мъжко бельо от онлайн магазин Stasymo.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook