Благодарение на глобалната мрежа, човек може да види различни събития със собствените си очи, без реално да му се налага да напуска очертанията на собствения си дом, за да го стори.
Във виртуалното пространство с шеметна скорост се носи кратък видеоклип, пренасящ зрителите му в пловдивската акушеро-гинекологична болница „Селена“, където по-рано днес певицата официално стана майка. Кадрите, заснети от партньора ѝ Марк Славов, с които той обяви хубавата вест.
На тях може да се види как все още лежащата в родилното легло изпълнителка плаче от радост, а наред с нейното ридание се чува и това на бебето, появило се на този свят точно в 11:11 ч., с тежест от 3600 грама. Малко по-късно шампионът по хвърляне на копие качи в акаунта си снимка, показваща неговата любима и тяхната рожба, чието лице обаче остава скрито под емотикон във формата сърце, синият цвят на който издава пола на новороденото. Изображението спортистът допълни с трогателно послание.

„Добре дошъл на този свят, Матиас!“, започва неговият пост, разкриващ името, с което са избрали да кръстят своя син, означаващо „Дар от Бога“. „Думите няма да стигнат да изразя всичко онова, което чувствам. Искам да ти благодаря, скъпа моя, че ме
дари с най-прекрасното момченце. Обичам ви и двамата с цялото си сърце и нищо на света не е по-ценно за мен. Благодаря ти, Господи, за всичко!“, завършват думите на щастливия баща.
Новината, че ще стават родители, Сузанита и Марк споделиха на първи юни тази година.

Грабни сега удобно мъжко бельо от онлайн магазин Stasymo.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook