През своята кариера Ивайло Захариев той влиза в най-различни роли както на снимачната площадка, така и на театралната сцена. Само че хората, които го познават, без съмнение биха казали, че за него има друга, дори по-важна роля. Най- важната роля, която изпълнява не в професионалния, а в личния си живот, далеч от обичайно насочените към него прожектори и камери, а именно тази баща на три прекрасни деца. Той се е посветил изцяло, изпълнявайки я от сърце, най-малкото понеже искрено вярва в това, че тя е неговият шанс да остави след себе си добро на тази земя.

В последните слънчеви дни Ивайло Захариев и неговото семейство се отдадоха на заслужена почивка край нашето черноморие. Захариев и семейството му си изкараха ведро, топли дни с игри и разнообразни приключения. За сега той се е отдал на семейните задължения и по- точно да съдейства при отглеждането и възпитанието на децата си. Да бъде неотлъчно до тях.
През идните месеци му предстоят много нови проекти на Ивайло Захариев. Очертава се и натоварен график на снимачната прощадка. Започват да снимат нов филм с участието на чаровния Захариев. Филма ще бъде богат откъм емоции.

Грабни сега удобно мъжко бельо от онлайн магазин Stasymo.

Станете почитатели на Elitno.com във Facebook