Комедията „Билет до Рая“ продължава да е най-гледаният филм у нас, сочат обобщените данни от киносалоните. Историята, в която двама разведени съпрузи се събират и съюзяват, за да развалят планираната сватба на дъщеря им в Бали, е гледана вече от 54 099 зрители и 572 610 лева приходи за трите седмици у нас.

На втора позиция е първата премиера на трилърът „Усмивка“. Разказът за доктор, който след инцидент се бори със свръхестествена злонамерена сила, за да спаси живота си, е гледан от 5 784 зрители и има 58 515 лева.

Продължението на българската комедия „ Бай Иван 2“ е на трета позиция. Новата порция от ситуации, в която се забъркват двамата герои покрай изненада за годишнината на брака им, е с вече 70 330 зрители и 660 993 лева приходи за месец в кината.
Четвърто място заема „Аватар“, излязъл в кината през 2009 година. Подгряващата публиката серия от прожекции преди излизането на втория филм отчита вече 11 609 зрители и 147 006 лева приходи за двете седмици на екран.

В средата на класацията откриваме футуристичния трилър „Не се тревожи, скъпа“ с Крис Пайн в главната роля. Преживяванията на млада двойка в експериментална комуна през 50-те години на миналия век са гледани от 8 671 зрители и отчитат 89 629 лева приходи за десетте дни в кината.
Многобройни са филмите, които могат да накарат киноманите да се забавляват, да се замислят, да разпуснат, да се отдадат на емоцията. Заслужава си.
Грабни сега удобно мъжко бельо от онлайн магазин Stasymo.

Станете почитатели на Elitno.com във Facebook