Алекс Сърдчаджиева ще представя действителни човешки истории със собственно телевизионно шоу под името „Животът по действителен случай“.
„Животът по действителен случай“ е най-новото токшоу, което тръгва на 8 октомври в ефира на bTV. То ще предложи на зрителите пъстра палитра от рубрики, които ще разкрият необикновените човешки истории на обикновените хора и популярните такива. Предаването ще се излъчва всяка събота от 17:00 до 19:00 часа.

Мисията на новото токшоу е да вдъхне надежда и да покаже, че всеки проблем има алтернативно решение. А. Сърчаджиева ще дава сила и увереност на зрителите, споделени от нейните гости. Всеки човек може да се намира в подобна житейска ситуация. Към тях ще се присъединяват специалисти в търсене на правилните решения и намирането на изход.
С обикновени хора и известни личности, всяко издание на „Животът по действителен случай“, която в откровена изповед ще признаят пред Алекс за житейска трудност, през която са преминали успешно. Как те са превъзмогнали най-драматичните моменти в живота си, какви уроци са научили и какви изводи са си направили и как са продължили напред. Предаването стартира на 8 октомври (събота) от 17:00 ч. по bTV.
Освен духовни, „Животът по действителен случай“ си поставя за цел да извършва и външни трансформации. В сегмента „Моето ново АЗ“ известният пластичен хирург д-р Джак Антонио ще променя съдбите на обикновени хора, които винаги са изпитвали комплекси от външния си вид. Всеки, претърпял физическа травма, получил е трайни белези в резултат на преживяване или просто страда от естетични деформации, може да попълни формата за участие в сайта на предаването.
Харизматичният Иво Аръков също ще бъде част от новото предаване в ефира на bTV с емблематичната рубрика „Топ 10“. Всяка седмица екипът на предаването ще избира актуална тема от живота в България, за да подреди в 10 позиции известни личности или събития с много хумор и весели коментари.
Грабни сега удобно мъжко бельо от онлайн магазин Stasymo.

Станете почитатели на Elitno.com във Facebook