Цвети и Светльо от EXPOSE вдигнаха на крака международното жури и публика

Първа награда и Гран при завоюваха дует Expose на международния фестивал „Охридски трубадури“ в Македония. Абсолютният успех пристигна при българите преди броени дни, като освен най-високата оценка на журито, Expose получиха и сърдечното признание на публиката и чуждестранните си колеги.

„Представихме най-новата си песен This love will last forever -разказва Цвети- и аплодисментите избухнаха. Публиката много хареса песента и бързо я прие…дори веднага получихме предложение за турне в Македония. Към цялата тази еуфория добавям друг изключителен комплимент за нас-това, че останалите участници, които реално ни бяха конкуренти, дойдоха и ни поздравиха зад кулисите още преди да се обявят наградите.“

На сцената българските изпълнители имат честта да получат наградата от директора на интернационалната вечер Горан Сараш. От журито Expose получиха бурната подкрепа на големия Владо Калембер от „Сребърни крила“, а специално на сцената излезе да ги поздрави създателят на фестивала „Охридски трубадури“, македонският композитор Григор Копров. Копров нарече българите „извънземни артисти, с магични гласове“ и не скри възхищението си от блестящото им сценично присъствие и майсторско изпълнение.

„Англоезичната версия на песента ще се завърти по радиата на Балканите, но в България предстои нейната премиера на български език. – разказва Светло от Expose и добавя- Английският текст създаде Цвети, а за българския вариант се доверихме на невероятния Ивайло Вълчев.“

На български език This love will last forever излиза със заглавието „Тя е с нас“, като песента смело тръгва към българските аудио класации под аранжимента на китариста на Лили Иванова-Иван Йорданов Чери.

Грабни сега удобно мъжко бельо от онлайн магазин Stasymo.

Станете почитатели на Elitno.com във Facebook