Джулиана Гани и нейното гадже са заедно от няколко месеца. Те имат хармонична връзка.
Тя преживя много след развода със своя съпруг. Бившите съпрузи са се разбрали за родителските права на сина си. Сега те са в добри отношения по- между си и всеки е поел по своя житейски път.

След развода, Джулиана Гани постигна примирие със себе си и срещна отново любовта.
Този повод и се отрази благотворно на Джулката, която се върна към обичайния си ритъм – любовни моменти, пътешествия, тунинговане с най-новите разкрасителни методи, реклами на всевъзможни продукти в социалните мрежи.
Двамата са вече семейство, но свадба няма да има по информация от нея.

„На Кръстовден небето се отваря и искрени желания се сбъдват. Миналата година дните около Кръстовден не бяха леки за мен, а промените в живота ми тепърва предстояха. Въпреки това не губех надежда и си пожелах голямо и щастливо семейство! След няколко месеца се запознах с Теодор, който ме спечели с изключителната си доброта, доблест в професията си, но най-вече с начина, по който се грижеше за детето ми”, заяви Джулката в инстаграм, където сподели фотосесия като бременна с избраника си Теодор.
През пролетта последва нов обрат. Красавицата сключи споразумение с Илиян за родителските права, за да избегне дълга, опустошителна съдебна битка по въпроса. „Така Давид ще има лични отношения и време и с двамата си родители. Надявам се, че няма да има напрежение и синът ми ще расте като здраво и щастливо дете. Поставям него над всички свои желания. Правя компромис с майчинския си инстинкт в името на бъдещето на сина ни. Вслушах се и в думите на адвоката ми, който смята, че дори и най-лошата спогодба е по-добра и от най-доброто съдебно решение. По този начин запазвам и нормални отношения с Илиян, като занапред двамата заедно ще взимаме всички важни решения за бъдещето на Давид”, обясни Джулката.
Оттогава насам тя и бившият й мъж наистина се разбират и споделят грижите за Давид. Гани прекарва време с него, води го по почивки, като новият й любим – Теодор, ги придружава. Илиян изглежда няма против и наистина е загърбил враждата с бившата си жена. Той пази в тайна личния си живот засега, като не издава дали има друга жена до себе си.
Споделя само информация за бизнеса си и щастливи моменти със сина си. Джулката, от своя страна, винаги е държала последователите си в социалната мрежа близо до себе си и ги осведомява своевременно за всичко важно – от хранителни режими и разкрасителни процедури, които пробва, почивки, забавни моменти със сина си и новия си любим до втора бременност.
Бременността и протича много леко, не е спирала да пътувам, защото се чувства отлично. До този момент е качила 1 кг и 800 грама и изведнъж е започнала да хапва пъпеш. В началото на другата година се очаква семейството и да се увеличи с още един член.

Грабни сега удобно мъжко бельо от онлайн магазин Stasymo.

Станете почитатели на Elitno.com във Facebook