Рожденния ден на синът им Борил го отпразнуваха в увеселителният парк „Вурстелпратер“.
В парка съществуват много атракции и забавления подходящи за деца, едно от най- атрактивните е 65-метрово виенско колело.Двамата избраха най- подходащия подарък за сина им. Момчето много се развълнува по- време на неговия личен празник.

Събирайки се, за да отпразнуват рожденния ден на Борил заедно, бившите партньори доказаха, че за тях няма нищо по-важно от щастието на наследника и че са добри и загрижени родители. Той със сигурност е искал да прекара специалния си ден в компанията и на двамата си родители.
Сам по себе си милият им жест свидетелства, че любовта, която изпитват към своето дете, е много по-силна от всички противоречия, довели през миналата година до раздялата им. А в случай че между тях все още има някакви неразрешени проблеми, то те определено не личат на снимките, направени през престоя им в австрийската столица, които наскоро решиха да споделят с последователите си в социалните мрежи.
Преди ден моделът сподели в своя личен инстаграм акаунт галерия, съдържаща три изображения. На две от тях тя сякаш отказва да пусне момчето дори за миг от своите обятия, дарявайки го с нежни целувки по бузата.
Актьорът не пропусна да отбележи рождения ден на своя син, качвайки тяхна обща снимка, на която сочи татуировката, направена от външната страна на пръстите му, свити в юмрук, за да се чете по-добре. На всеки от тях има по една буква, изписваща „Бори“, както явно всички наричат детето на галено. Това е много мил жест и засвиделства обичта към сина си.

Грабни сега удобно мъжко бельо от онлайн магазин Stasymo.

Станете почитатели на Elitno.com във Facebook