Един от най-колоритните ни стендъп комедианти направи истински фурор зад граница. Георги Николов-Жорони разсмя „нашенските европейци“ с хитовото си шоу „Смях по български“. Преди да потегли за чужбина, авторската стендъп комедия обиколи цяла България, като се радваше на препълнени зали и клубове. В началото на топлите месеци талантливият комик успя да „превземе“ пет европейски града и да зарадва любителите на качествения хумор с автентичните си типично „по български“ шеги.

Жорони споделя с нескрито вълнение, че освен море от усмивки и аплодисменти е усетил и изключителното гостоприемство както от страна на организаторите, така и на прекрасните си домакини.

„Впечатлен съм от начина, по който бях посрещнат. Всички демонстрираха невероятно отношение и ме накараха да се чувствам като у дома. Нито за миг не усетих, че съм в чужди държави. Освен това, аз съм онези артисти, които представят много лична и до голяма степен биографична комедия, няма как да не се сближа с хората и със сигурност усетихме приятелски вибрации, които ме карат да се чувствам още по – щастлив“ – споделя Жорони.
Макар, че програмата му е доста интензивна, от находчивото око на Жорони не убягват интересни детайли, които да вмъкне в нов комеди скеч.

В Бремен нашият комик има възможност за няколко часова разходка, но и време, в което да сподели с феновете си страхотна новина.

“ Хапнах уникален шницел, разгледах величествените сгради в центъра, видях къде е екзекутирана последната вещица, разходих се край река Везер, зарадвах се на морето от щастливи хора, които пиеха бира и си личеше, че се радват отново на живота след пандемията и не на последно място – направих снимка за историята пред статуята на бременските музиканти. Точно в този ден споделих в социалните мрежи, че за първи път съм в БРЕМЕН… но за втори път жена ми е БРЕМЕНна. Да! Чакаме момче и с моите момичета Вики и Фрея (дъщерята на Жорони и Виктория) сме много щастливи. “
Въпреки очакването на щастливото събитие, в горещите месеци Жорони продължава да гастролира със „Смях по български“. Стендъп комедито ще продължава „да залива от смях“ почитателите в София и страната, а през есента е в очакване на още един евро тур, както и планове за визита в Америка през пролетта на 2023-та година.

Георги Николов-Жорони е български артист и стендъп комедиант. Той е част от стендъп триото „Нема к‘во“. В качеството си на актьор Георги Николов се превръща в интернет сензация, след като откъс с негово участие във филма „Да обичаш Пабло“ (с Хавиер Бардем и Пенелопе Крус в главните роли) е гледан над 9 млн пъти в интернет.

Жорони изказва специални благодарности към: ресторант Рила (Мюнхен), Gibelin Events, Българско сдружение РИЛА (Бремен), Българско сдружение МАЛКАТА БЪЛГАРИЯ (Мюнстер), ресторант DÉJÀ VU GARDEN, сем. Тинчеви, сем. Ковачеви и сем. Куневи.
Грабни сега удобно мъжко бельо от онлайн магазин Stasymo.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook