Сцени горещи до червено, провокативни кадри, дръзки сексуални пози и чиста еротика показва Санта Китана в новия си клип „Гола икона“. Видеото предизвика светкавична реакция и вълна от коментари, секунди след като излезе в интернет и противопостави зрителите в два яростни полюса. Едните със силни аплодисменти за качеството на продукцията, а другите с „широко затворени очи“ и смут от видяното. И двете групи настървено споделят мнение в интернет, гледайки клипа отново и отново.

Сюжетът разкрива модерна версия на приказката за Пепеляшка, в която героинята в клипа ( а може би и актрисата в живота!) е еднакво щедра в ласките и към мъжете и към жените. Принцът е умножен по три, като в ролята влизат едни от най-уважаваните имена от гръцката професионална, танцувална сцена- Alx Stav, Marios Chatziantoni и Tassos Pap. Познаваме ги от клиповете на гръцката представителка на „Евровизия“ Елени Фурейра, а в българската продукция се съгласяват да участват поради една единствена причина- познават и харесват Китана от общите им участия в европейски театри.

Всъщност Санта Китана е артистичния псевдоним на младата изпълнителка, която шлифова двигателната си култура в Крaлcкaтa кoнceрвaтoрия пo прoфecиoнaлни тaнци в Испания- същата, която завършва и Моника Крус, сестрата на Пенелопе. Талантът на българката е оценен в множество зрелищни представления на световно признати хореографи в цяла Европа, а сега Санта Китана е решена на всичко, за да направи популярен и в България този стил на дръзко, безгранично, спиращо дъха изкуство.

Връщайки се към „Гола икона“ виждаме, че освен чувствените движения Китана „е откраднала“ още нещо от чужбина- добрите контакти с професионални дизайнери. За шокиращите до сладка болка кадри помагат и артистичните костюми, изработени специално за „Гола икона“ от дизайнери във Франция, Англия и САЩ. „Много внимателно избирам визията и хората, които ми я подготвят- споделя младата изпълнителка и добавя, че лично за нея няма нищо порнографско или необичайно във видеото към песента- Всичко, което виждате е начин на себеизразяване израз на идеите ми, по необичайно смел за пуританите начин. Жената трябва да афишира своята сексуалност и удоволствие… Дори моят баща сподели, че не вижда нищо скандално и дори е очаквал повече.“

Думи, даващи силна заявка за следващия проект на Санта Китана, който вече се „пече“… А дотогава тя изгаря норми и канони в актуалната „Гола икона“:
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook