Певицата Лейди Гага каза, че последният й албум „Chromatica“ ще излезе на 29 май, близо месец след като обяви отлагането си заради пандемията от коронавирус.

34-годишната певица направи съобщението в Twitter по отношение на шестия си студиен албум.

„Пътуването продължава. Официално можете да се присъедините към мен на #Chromatica на 29 май.“, туитна Гага в социалната мрежа за кратки съобщения.

Забавянето е само една от многото злополуки за албума.

Chromatica беше официално забавено от Gaga вследствие на продължаващата пандемия. „Въпреки че вярвам, че изкуството е едно от най-силните неща, които трябва да осигурим радост и изцеление помежду си по време на това, просто не ми се струва правилно да издавам този албум с всичко, което се случва с тази глобална пандемия, „, каза тя на феновете си в бележка, публикувана в социалните медии.

„Знам, че сте разочаровани. Вероятно сте ядосани и тъжни. Но също така знам, че като база на фенове … ние сме пънкарите на добротата. Затова ви моля да практикувате тази доброта в тези опитни времена.“

Сингълът „Stupid Love” беше изтекъл онлайн седмици преди излизането му. По-късно през април Target случайно качи списъка с песни за албума, разкривайки основните персонажи и заглавия на песни на Гага.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook