Заради пандемията, рапърът Кристиан Талев – Криско няма никакви участия. Нощните заведения са затворени и изпълнителят се е отдал на семеен живот. Той готви, чисти и пере, отменяйки половинката си Цвети в домакинските задължения. Грижи се всеотдайно и за невръстната си щерка Амая.

Младата майка Цветелина Петрова се похвали, че семейството се е сплотило, откакто всички прекарват голяма част от времето си вкъщи. Криско е преустановил музикалните си участия и се е посветил на жена си и дъщеря си. Той използвал времето и да твори, създавайки няколко нови парчета, които тепърва ще видят бял свят. Цвети е споделяла, че не ползва услугите на детегледачки и сама се грижи за бебето Амая. За хигиената на дома си пък се доверявала на помощница, но заради извънредното положение се наложило сама да се справя с чистенето. Мъжът й също се включвал активно и всеки ден се развихрял с прахосмукачката и парцала.

„Какво се случи с мен?! Превърнах се в една домакиня!“, шегува се хитовият изпълнител.

Талев и Петрова са заедно от три години и твърдят, че се разбират отлично. Въпреки плъзналите слухове, че възнамеряват да сключат брак, те все още не планират сватба. Не изключват възможността някой ден да минат под венчило, но едва ли това ще се случи в близко бъдеще.

Станете почитатели на Elitno.com във Facebook