Венета Райкова разкри подробности за новата си книга „Инсомния“ в социалната мрежа. Новата творба ще се появи на 5 декември в книжарниците. „Инсомния“ е третата книга на Венета Райкова, а другите две са „Триумфът на кучките“ и „Вещицата”.

А, как ли е избрала името на главната героиня?

„Приятели, името на героинята в новия ми роман „Инсомния“ е избрано по много интересен начин и е в чест на читателките ми носещи това име!!

През юли заедно с издателите ми от „Ентусиаст“ направихме предварителна продажба на „Вещицата“ с автографи през техния сайт и докато подписвах книгите установихме, че има най-много поръчки от жени с името Даниела, буквално всяка трета книга беше поръчана от жена с това име.

Така дойде решението в следващата ми книга главната героиня да се казва така.

Венета Райкова, новини Венета Райкова, Венета Райкова нова книга, Венета Райкова книга, Венета Райкова нова, Вещицата Венета Райкова, Триумфът на кучките, Инсомния, Инсомния Венета Райкова

Знам, че е още рано да разкривам подробности за сюжета и героите на „Инсомния“, която от 5 декември ще е в книжарниците, но само тук за вас ще издам, че героинята ми е момиче на „Плейбой“ и влиза в къщата на „Вип Брадър“, а вие се досещайте какви скандални неща ще й се случват“, сподели Венета Райкова в социалната мрежа.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook