Даниел Петканов от предаването „Часът на Милен Цветков“ пусна пост в социалната мрежа с пикантни и скандални разкрития за бившата му приятелка Александра Богданска.

Ето какво написа той:
„За да приключа въпроса за бившата ми приятелка, и за да мога да продължа напред ще напиша последно следното. Преди това, нека който не го вълнува – да не чете, за да не си губи времето и да обяснява защо го занимавам публично във фейсбук. Всеки, който смята, че съм глупак, олигофрен и т.н. и че съжалява, че ме следва тук – да е жив и здрав.
Накратко – Въпросното момиче ми е изневерявала в чужбина не с един, не с двама… Имам снимки, клипове и чатове от нейния телефон, които потвърждават, това което пиша. Викали са я в хотелски стаи, пращали са й шофьори и таксита да я взимат…
Защо съм й пипал телефона ще попита някой, защото това за него ще е по-големият въпрос, а не защо съм бил заблуждаван дълго време. Защото никога не съм се съмнявал с нея и не съм го правил до този момент. Когато обаче в 2 вечерта той е до главата ми и виждам как някакъв италианец й пише: „Какво стана? Прибра се в България и чувствата ни охладняха, така ли…?“ нямаше как!
Освен това през цялото време на нашата „любов“ е поддържала сексуални контакти с кастинг продуцент от Холивуд, като това е започнало още от предишната й връзка. Разбирам я – млада е, иска да пробие, все пак ролите в киното не се раздават току-така.
Писха ми хора, които твърдят, че е била и с други – това не мога да коментирам. Говоря само за нещата, които имам черно на бяло.
За мен не е фатално това, което се е случвало (няма нищо фатално в живота, дори смъртта, камо ли това). Проблемът е, че съм чувал думите „Обичам те“, „Държа на теб“ и другите тривиални неща по същото това време, в което са се случвали тези изневери.
Чувствам се използван, наранен и обиден
Вече й го казах лично, но все пак „На добър път, Александра!“

Снимка, публикувана от Daniel Petkanov (@daniell_petkanov) на

П.С. Не съм се возил в частен самолет, но явно там няма клечки за зъби и хората ползват пръстите си“, написа той.
Стотици разярени фенове на Даниел Петканов псуват бившата му приятелка Александра на нейната стена и снимки в социалната мрежа Facebook.

Не се знае как Александра изживява ситуацията. Единственото изречение, написано от нея, бе статус, гласящ: „В крайна сметка всички ще умрем някога“.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook