Американският актьор Мат Деймън смята, че социалните мрежи са опасни.

„Хората в интернет са просто… Жена ми прочете няколко коментара и се разрида. Няма да повтарям какво бяха написали, но то се отнасяше до нейната външност. Беше ужасно, страшно се ядосах“, сподели изпълнителят на Джейсън Борн.

А на своите дъщери, 17-годишната Алексия, 10-годишната Изабела, 7-годишната Джи и 5-годишната Стела актьорът е забранил да имат свои профили в социалните мрежи.

“Те нямат профили в социалните медии. Не им позволявам. Дори когато пораснат… Много съм загрижен за тях, особено на фона на злобните коментари. Даже най-малката грешка може да остави последици за цял живот“, заяви Мат.

Матю Пейдж „Мат“ Деймън е американски актьор, сценарист и продуцент. Носител (заедно със своя приятел Бен Афлек) на Златен глобус и Оскар за най-добър оригинален сценарий за филма Добрият Уил Хънтинг. Роден е и израства в Кеймбридж, Масачузетс. През 1988 година завършва средно образование и започва да учи в Харвард, но не завършва поради редица ангажименти като актьор. Дълго време негова приятелка е Уинона Райдър, но се разделят през 2000. Женен за Лусиана Баросо от 2005 насам, имат три дъщери – Изабела, родена през 2006, Джия /2008/, Стела /2010/.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook