Заснемането на втората част от еротичната драма „Петдесет нюанса сиво“ е в пълен ход. До премиерата на „Петдесет нюанса по-тъмно“ остават няколко месеца , но има все още много работата.

Запознати разказват, че главните герои на продължението Дакота Джонсън и Джейми Дорнан работят по 12 часа! Сега членовете на екипа са във Франция като снимат най-романтичните сцени от лентата.

Папараци са направили серия от снимки на актьорите на снимачната площадка. Те се целуват страстно.

Джейми Дорнан и Дакота Джонсън

Джейми Дорнан и Дакота Джонсън ще се завърнат в ролите на вманиачения по садо-мазо секс млад милионер Крисчън Грей и влюбената в него студентка Анастейша. Първата екранизация по романите на Джеймс донесе на „Юнивърсъл“ 500 млн. долара.

Продължението също се основава на книгите на британската писателка Е. Л. Джеймс . Филмът „Петдесет нюанса по-тъмно“ е режисиран от Джеймс Фоли , който е известен с телевизионния сериал “ Къща от карти.“ Сценарист на „Петдесет нюанса по-тъмно“ ще бъде съпругът на писателката, Нийл Ленърд.

Вторият филм от еротичната трилогия „Петдесет нюанса сиво“ – „Петдесет нюанса по-тъмно“ (50 Shades Darker), ще излезе на 10 февруари 2017 г., последван от Fifty Shades Freed на 9 февруари 2018 г.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook